KAP Fishing

Fisketeam från Nässjö i Småland. Spinnfiske efter gädda, vertikalfiske efter röding och gös, fisketips, fiskeresor mm

Ingen bra dag för KAP Fishing

Lämna en kommentar

Som ni säkert redan sett så blev det ett bompass för Angel på Vättern igår. Inte mycket att säga om då det fortfarande är tidigt för rödingfisket.

Karvik och Palmquist tänkte sig ett kvällspass på Landsjön (som för övrigt öppnade för fiske igår). Efter rapporter från dagen hade vi goda förhoppningar. Vi hade hört att det kommit upp både 10kg+ och 100cm+.

Förmodligen så hade varenda gädda i sjön varit uppe och vänt i någon båt redan, för när vi var på plats ville de inte hugga. Visst… en och annan följare, men inte mer.

Efter åtskilliga förflyttningar och betesbyten fick Karvik äntligen ett rejält hugg. Gädda var med in till båten och uppskattningsvis var den 90cm+. Det var allt vi fick se av den, för sekunden senare tog den med sig lina, tafs och bete ner i djupet. Än värre att det var Karviks ”superspecialbete för Gamlebyviken” som försvann.

IMG_1514

Karvik… inte så nöjd! 😦

Ok, bara att ta nya tag. Tyvärr blev kvällen inte mycket bättre. Palmquist lyckades landa 3 mindre fiskar (för små för att få vara med på bild) och Karvik fick åka hem som en nolla. Vi hade i alla fall tur med vädret…

FullSizeRender

Vädret var det enda man inte kunde klaga på.

Idag torsdag, tar Karvik med sig storfräsaren och metekungen Christer Pantzar till Västervik, vi hoppas att fisket kommit igång där nu efter flera tidigare tröga dagar. Rapport därifrån kommer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s